10 Voordelen van orale anticonceptiva die u niet hebt geraden

10 Voordelen van orale anticonceptiva die u niet hebt geraden

Orale-anticonceptiva bevatten een dosis vrouwelijke hormonen: ethinyl-oestrogeen (analoog van oestrogeen) en progestogen (Northell, Gestagen, Norethisteron, Northestimat, desogestrel, Drospirenone) of alleen progestainenes.

De eerste (ethinyl estradiol) ondersteunt proliferatie van het endometrium en garandeert de afwezigheid van bloedingen bij het nemen Kok, en ook dient voor estradiol door een vrouwelijke organisme vervangen in een natuurlijke cyclus. De tweede (progestageen) is afgeleid van progesteron en biedt anticonceptieve werking Kok. Therapeutische effecten, de frequentie van bijwerkingen, gewichtsfluctuaties, het niveau van libido, het effect op het metabolisme van het organisme als geheel hangt af van de eigenschappen en samenstelling van progestogeen, die deel uitmaken van de medicijnfaciliteiten.

Het nemen van orale anticonceptiva, vieren veel meisjes de verbetering van de huid van het gezicht, spijkers en haar, evenals een afname van menstruatiepijn. Met regelmatige ontvangst wordt de menstruatiecyclus ook geregeld. Dit is echter niet alle positieve effecten van het gebruik van orale anticonceptiva. De volgende aangename effecten worden ook bewezen:

  1. Het verminderen van het risico op ontsteking van vrouwelijke geslachtsorganen met 50% -80%. Dit komt door het feit dat de samenstelling van OK progestin de bioscoopmucus overvloediger en viskeus maakt, wat de penetratie van schadelijke micro-organismen voorkomt. Ook, vanwege de ontvangst, wordt het verminderd door menstrueel bloedverlies en bloedbasis in Fallopiev-buizen, waaraan een ongunstige omgeving wordt gecreëerd voor de reproductie en het bestaan ​​van pathogene bacteriën.
  2. Ontwikkeling van endometriale kanker. Er is bewezen dat de algehele vermindering van dit risico voor meer dan 50% wordt waargenomen bij patiënten die langer dan een jaar hosten. Dit beschermende mechanisme werkt ten koste van een progestogeen, wat de activiteit van mitotische divisie van endometriumcellen vermindert – de binnenste omhulsel van het baarmoederlichaam.
  3. Het verkleinen van het risico op het ontwikkelen van eierstokkanker. Het verkleinen van het risico op eierstokkanker bij het aanbrengen van aanpak is van 40% tot 80% per jaar na het begin van de receptie. Volgens sommige studies dragen orale anticonceptiva bij tot een afname van dit risico door de “schade” van de eierstische capsule tijdens de ovulatie te verminderen. Ook op dit proces kan de onderdrukking van gonadotropische hormonen beïnvloeden.
  4. Het verminderen van pijnsyndroom in menstruatie dagen. Volgens onderzoek ervaart tot 75% van de vrouwen onaangenaam gevoel op de bodem van de buik tijdens de menstruatie, die worden veroorzaakt door spasmen, dat wil zeggen, de sneden van de baarmoeder. In de taal van artsen-gynaecologen wordt dit proces dismenorial genoemd. Bij het nemen van OK vermindert de concentratie van prostaglandinen in de menstruatievloeistof, wat helpt de vermindering van de baarmoeder te verminderen. If you are unsure of the value of your own mobile home and would like an evaluation, mobile home buyers are able to provide free appraisals of mobile homes and will do so at your request if they are interested in purchasing your mobile home. After taking into account the condition the property is in now as well as its location, they will make you a fair offer on the purchase of your home. To know more about the service, visit https://www.mobile-home-buyers.com/colorado/sell-my-mobile-home-fort-morgan-co/.
  5. Het verminderen van de vorming van de cyste van ovarium. Orale anticonceptiva met medium en hoog gehalte aan oestrogeen maken het mogelijk om het risico op eierstokcyste te verminderen. Een dergelijk effect wordt bereikt vanwege de afname van de secretie van gonadotropines.
  6. Behandeling van probleemhuid (acne, acne). Moderne anticonceptiva met antidrogene effecten kunnen omgaan met een hoge vetachtige huid en acne. Efficiëntie wordt bereikt door het niveau van globuline-bindende geslachtshormonen te vergroten, dat op hun beurt het niveau van vrije testosteron bindt en verlaagt. Het is gratis testosteron dat overtollige huidvorming veroorzaakt, die inflammatoire processen in de huid veroorzaakt.
  7. Verhoog en onderhouden van botmassa. Vrouwen na 30-40 jaar beginnen snel de botmassa te verliezen, wat bijdraagt ​​aan de ontwikkeling van osteoporose. De receptie OK voor 5-10 jaar maakt het voorkomen of vasthouden van dit proces als gevolg van oestrogeen in de samenstelling van drugs: het verbetert de calciumabsorptie en heeft zijn verlies in botweefsels.
  8. Het verminderen van fibreuze-cystische formaties in lactische klieren. 30-50% van de vrouwen die OK innemen, er is een afname van de vorming van een cyste in lactische klieren. Een dergelijk effect sildenafil wordt bereikt door het onderdrukken van de ovulatie, wat betekent dat celgroeiremming, die wordt waargenomen in het eerste segment van de menstruatiecyclus.
  9. Het vermogen om onafhankelijk de startdatum van menstruatie-secreties te regelen. Het is zeer relevant op de vakantieperiode, tijdens de sessie of sportwedstrijden tijdens de bruiloft.
  10. Hulp voor bloedarmoede. Orale-anticonceptiva kunnen ook het niveau van hemoglobine, serumijzer verhogen, waardoor bijdraagt ​​aan de preventie en behandeling van bloedarmoede bij meisjes met een overvloedige menstruatie.

OK tabletten, die alleen progestogenen in mini-doses bevatten, dienen als een betrouwbaar middel voor anticonceptie voor verpleegkundige vrouwen, voor patiënten met een overkleurig lichaam of in premenopauzale leeftijd, evenals voor degenen die COC bevatten die geen oestrogenen tolereren. Ook zijn de zogenaamde mini-zagen onmisbaar in de aanwezigheid van het premenstruele syndroom bij patiënten met ernstige ovulatoire pijn.

Deze versie van de bescherming tegen ongewenste zwangerschap heeft een praktisch honderd procent contraceptief effect bij het voldoen aan de regels voor het ontvangen van medicijnen.

Maar vergeet niet: om het maximale voordeel en het plezier van het nemen van COC-geneesmiddelen te krijgen, minimaliseert de risico’s en, het belangrijkste, om formidabele complicaties te voorkomen in de vorm van trombose en trombo-embolie, een oplossing voor de kwestie van de aanwezigheid van

contra-indicaties aan dit type anticonceptie en Gepersonaliseerde selectie van het medicijn door uw gynaecoloog, een laboratoriumonderzoek, het is mogelijk, soms een genetische studie van het coagulatiesysteem van bloed, de uitsluiting van roken en reguliere monitoring van de status van de arts van het lichaam.