Beschermde houding in seks “Cosmo-Kamasutra”

Mannelijke verrukking: 6 van de meest verdorven palen van Cosmo-Kama Sutra

In Kama Sutra is dit een optie klassieke pose-zitting. Gooi terug en pak je armen voor zijn enkel. Vraag je man om naar voren te buigen en wrijving te maken, op en neer glijden. Hoe sterker je vriend zal komen, hoe gemakkelijker je zult bewegen, anders kan zijn lul uit je glijden. In dit bericht zal zijn lid de moeilijk bereikbare punten van je vagina kunnen stimuleren, en ook je clitoris zal actief wrijven over het lichaam van je man. Kortom, deze verdorven houding voor seks geeft alle geneugten en onmiddellijk!

Pisa-toren

Pose liegen, staande staande

Willen, “Kamasutra” zal je een goede manier vertellen om bijvoorbeeld de verjaardag van je relatie te vieren? Om te worden begonnen om een ​​kaarsendiner te regelen, pak in de finale de keukentafel en stoney

langzaam striptease. Klimmen, terwijl het leren op de rand van de tafel. Voordat hij je binnengaat, neem dan zijn penis in de hand, begin zijn vagina uit en besteed het op rommel. Dit is nog sterker om zijn verlangen te verhogen. Laat hem daarna je binnengaan. Wanneer hij erin blijkt te zijn, legt u zijn hand op zijn clitoris en verstopte zich op de ellebogen, ruches benen en verhoog ze zodat hij u kan ondersteunen voor kaviaar of enkel. Vergeet tijdens seks niet om de spieren van de vagina te comprimeren en te ontspannen.

X-bestanden

Stel liegen, vrouw van boven

Wil je voelen als een wellustige vrouw-kat, de heldin van het oosten “Kama Sutra”? Gebruik dan deze sexpost, wanneer een vrouw van boven en terug voor altijd. Zwelt je partner terug naar hem en breid dan de benen uit naar zijn schouders, dalen tussen zijn benen en begin op zijn lul op en neer te glijden. Verlossing, begin met afwisselende standaard fricties met bewegingen terug naar voren, spanning en ontspan intieme spieren. Aangezien deze verdorven sex houding een zeer dicht genitaal contact biedt, is het onwaarschijnlijk dat u u onverschillig voor u en uw partner laat achterlaten.

Wigwig

Poseren aan de zijkant, vrouw van onderaf

Deze pose van seks “Kamasutra” beveelt liefhebbers van nieuwe sensaties aan. In deze houding domineert een man domineert. Achterblijven aan de zijkant, haal één been op, andere uitbreiding op het bed. Een man komt je binnen van de situatie, je verhoogde been ligt op zijn schouder. In deze pose van seks kan uw partner niet alleen vooruitgaan, maar ook op en neer, evenals cirkelvormige fricties maken. Vraag hem om de hoogte van de landing te variëren, laat hem enigszins opstaan ​​en verdwijnt tijdens fricties, zodat u de penetratiehoek kunt definiëren die u zowel de kamagra meest aangename sensaties zullen brengen. Op zijn beurt kunt u uw clitoris vrij stimuleren.