Gespeeld – en binky! 12 Waarschuwing Seksspellen voor Passion Night

Gespeeld – en binky! 12 Waarschuwing Seksspellen voor Passion Night

Ga samen in een sekswinkel of ondergoedwinkel en laat hem kiezen wat ik je zou willen zien (of gebruik in bed). Laat de aankoop een geheim voor u blijven totdat u naar huis terugkeert en het pakket niet https://sailloncitedimages.ch/olson-farlow-qr-1/ opent. Plezier is gegarandeerd!

2. Raad de plaats

Speel, zoals in “Raden”, alleen in plaats van de cijfers te bellen, kust hij je op verschillende plaatsen totdat het begrijpt wat voor soort migreren. Speel eerlijk of laat hem blijven raden – hangt van jou af.

3. Doe wat ik al zei!

Spel met BDSM-elementen domineert u. Een robuuste touw of gaming handboeien nodig. Om de juiste stemming te creëren, kunt u de “vijftig tinten van grijs” heroverwegen.

4. Nauwkeurigheid

Neem zes glazen of mokken en zoveel ballen voor tafeltennis. Zet drie glazen met een driehoek aan de tegenoverliggende uiteinden van de tafel. Probeer nu op zijn beurt een bal in het rivaliserende glas te krijgen. Met elke hit verwijdert de verliezende kant een kledingstuk. Wanneer alle drie de glazen zijn gevuld – voert het verlangen van de winnaar in bed uit.

5. Kaart verlangt

Wijs de waarde van elk pak toe: bijvoorbeeld wormen – kus, tamboerijn – massage, toppen – Caress handen, pieken – orale seks. Trek aan dezelfde kaart en maak het opgemand viagra zonder recept in de tijd aangegeven op de kaart. Zeg, negen tamboerijn – massage intieme plaatsen gedurende 9 seconden (of hoe eens akkoord).